Fordelene ved å leie en konsulent - Opus Consulting Skip to content
Fordelene ved å leie en konsulent

Fordelene ved å leie en konsulent

Leie av konsulenter kan være en smart løsning av flere grunner. Flere og flere selskaper har sett vekstmulighetene det gir når de ansetter konsulent-ekspertise på ulike prosjekter.

Dette har vi tatt for oss i denne artikkelen.

Spesialkompetanse

Konsulenter kan ved behov tilby spesialkompetanse innen fagfeltet. Deres forutsetninger for å være oppdatert på viktige utviklinger innenfor deres ekspertise-område, er ofte større enn den i små fagmiljøer.

Erfaring

Konsulenter har gjerne vært innom ulike fagfelt, organisasjoner og markeder, noe som bidrar med erfaring fra flere perspektiver. Dersom man benytter seg av en konsulent kan dette gi verdiskapning for bedriften i form av innovative løsninger, som ikke nødvendigvis kommer naturlig fra lukkede interne miljøer. Videre er det slik at god bruk av konsulenter kan gi selskapet både bedre og rimeligere tjenester.

Å leie en erfaren konsulent over en kortere tidsperiode er vanlig praksis i organisasjoner. Konsulenten er en uavhengig ressurs med  spesialisering innenfor et visst fagområde som kan bringe nye ideer til selskapet.

Innstilling til arbeidet

En konsulent arbeider i kortere oppdrag og er dermed vant til å raskt omstille seg og sette seg inn i nye systemer, oppgaver og organisasjoner. I starten av et arbeidsforhold er det vanlig at man viser litt ekstra entusiasme og motivasjon. For konsulent som arbeider over kortere tidsperioder, rekker gjerne ikke gløden en nyansatt oftest har i starten, å avta. Fordelen til en konsulent med flere ulike arbeidsplasser er at de alltid må være nytenkende, slik at risikoen minimeres for at de havner i gamle tankebaner.

Siste Ledige Stillinger

Se Mer

Project Controller

ArbeidsgiverOPUS for kunde

Sted Oslo sentrum

Stillingstype Engasjement

Oppstart Snarest – november

Les mer

Group Controller

ArbeidsgiverOPUS Finance Recruitment AS

Sted Oslo Vest

Stillingstype Engasjement

Oppstart Snarest

Les mer

OPUS Consulting kan hjelpe

Er du økonom og ønsker nye utfordringer?

Bruk noen minutter på å registrere din CV, så øker du sjansen for at vi kan hjelpe deg med å finne din neste jobb innenfor økonomi, regnskap og finans.  Se våre ledige stillinger her

OPUS Consulting kan hjelpe din bedrift med leie av midlertidige konsulenter innen økonomi, interimledelse eller management for hire, samt rekruttering til stillinger innen økonomi, regnskap og finans. Vi har et stort nettverk og går derfor aldri tom for gode kandidater.

Ta kontakt med oss i dag dersom du har et konkret behov for bemanning.

Roald Wallestad<br><span style="opacity:0.8;font-weight:100;font-size: 0.85em;">Managing Director</span>

Roald Wallestad
Managing Director

Roald Wallestad etablerte OPUS i 2002 som det første spesialiserte rekruttering- og konsulentselskapet for økonomer i Norge. Roald er Norges mest erfarne rådgiver på rekruttering, management for hire og utleie innen økonomi, regnskap og finans. Roald har bred erfaring fra både fag- og lederstillinger innen økonomi, finans, regnskap og revisjon.

For Kandidater

Registrer deg for å motta varsel om ledige stillinger og oppdrag.

Vi kontakter deg

Legg igjen dine kontaktdetaljer og vi tar kontakt for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med dine rekrutteringsbehov

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Hva tjener en økonom?

Ønsker du å vite hvilket nivå lønningene ligger på for økonomer i forskjellige stillinger, sektorer og med forskjellig utdanning?